8 fets que et fan adonar que t’has “indianitzat”

 1. Quan comences a aprendre’t l’himne nacional.

  Me’l trobo cada dia al matí a l’escola, abans de comencar les classes, i al cine, abans de que la pel.lícula comenci. Tot es paralitza per a respectar l’himne, i tothom s’ha d’aixecar i cantar-lo o bé escoltar-lo.

  nationalanthem

 2. Quan te n’adones dels arbres florits de Bombay.


  Sembla mentida que entre mig de tanta contaminació (en tots aspectes), la natura sobressurti i embelleixi la ciutat. La brutícia, el soroll, i la pobresa et deixa de sorprendre, i te n’adones que també et pots deixar sorprendre per la bellesa salvatge de la natura.
 3. Quan entens perquè tenen la visió del casament com a asseguranca de vida i no com a acte d’amor (però no ho comparteixes)

  arranged-marriage

  Trobar una parella que tingui habitatge i feina, és el mínim del que s’espera, i solventa el principal problema de la ciutat de Bombay:  tenir un lloc on poder dormir. Molts creuen que l’amor vindrà amb el temps (el roce hace el cariño), però el que acaba passant és que l’amor t’arriba per un altre cantó i la infidelitat esdevé el pa de cada dia.

 4. Quan la pregunta “quina religió segueixes” quan t’introdueixes a algú nou et deixa de sorprendre.
  img_cual_es_la_diferencia_entre_secta_y_religion_28681_300
  La primera vegada que em van preguntar això em vaig quedar parada  i vaig respondre que no en seguia cap. A partir d’aquí un avassallament de preguntes va continuar per saber perquè no en seguia cap,  es pensaven que estava perduda en aquest món de “Déu”. Al final vaig trobar la resposta que em para les preguntes. Free style!
 5. Quan comences a conèxerel nom d’alguns dels molts llegums que tenen (no te’ls acabes mai)

  dhal variety

 6. I el mateix amb les espècies!

  especies

 7. Quan has aconseguit convèncer a una persona per no anar a un fast-food a prendre algo. Està de moda, Domino’s pizza, Mc Donalds, Cafè Coffe Day, etc.
  fast-food-industry-1-728
  A part de que és gens saludable, paguen 10 vegades més el preu que no pas a una botiga o paradeta normal. Un te chai normalment et costa 15 rúpies (i està boníssim!!), però vas a un Cafè Coffe Day i per un got d’aigua amb una bosseta de te verd en pagues 98 (i els hi sembla “normal” i “cool”).

  8. Quan tornes a casa i te n’adones que automàticament mous el cap d’un cantó a l’altre quan escoltes i vols dir val, sí, d’acord (entre altres moviments típics indis)

  giphy

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s