7a reimpressió del llibre

Ja podem dir orgullosos que ja tenim la 7a reimpressió del llibre a les nostres mans, dos mil còpies del llibre Bombay/Mumbai. Life is life, I am because of you en anglès. Tot i que no ha estat bufar i fer ampolles, finalment hem rebut totes les còpies.

Podíem haver triat fer-la a través d’un professional, però hem volgut donar la oportunitat a un noi que acaba de començar el seu petit negoci de impressions. L’Amin el va conèixer a través de la impressió de les seves targetes. Com que va veure que havia fet una molt bona feina, li va preguntar si també imprimia llibres, aleshores en Meet, el mateix, es va voler iniciar en aquest sector.

Podreu observar alguns canvis respecte la primera versió ja que  s’ha canviat la portada del llibre, gràcies a l’Aina Pongilupi Gomila, que és la mateixa que ha dissenyar tot el llibre, i l’Andy l’ha editat, ja que s’han afegit quatre pàgines explicant el procés del projecte des que es va escriure el llibre fins ara.

Es va encomanar fa un mes, en un primer moment ens va dir que en una setmana tindríem el llibre, però no ha estat ben bé així. Primer de tot, es va tardar dues setmanes per poder triar el format adequat del llibre. En Meet ens venia a veure cada dos o tres dies per ensenyar-nos els diferents formats, que si pàgines blanques, de paper reciclat, diferents alçades i gruixos, i aleshores modificar la portada d’acord amb el format escollit. No hagués pensat pas aquesta simple elecció esdevindria un procés de tants dies. Un cop decidit el format li vam insistir que ens portés una còpia de com seria el llibre final abans de començar amb la reimpressió, no només un cop, vàries vegades, ja que ens volíem assegurar que el resultat fos  el que estàvem buscant. Ens negava aquesta possibilitat, així doncs, vam acordar que en el moment en què imprimís el llibre ens avisés per poder apropar-nos al seu lloc i confirmar el resultat final abans d’iniciar les 2000 còpies. En teoria, en una setmana més tindríem el llibre, però, com molt bé caracteritza la índia, l’espera es va allargar dues setmanes.

De sobte, vam rebre una trucada per trobar-nos i ensenyar-nos el llibre. l’Amin li va preguntar “aquesta és la còpia de demostració final, doncs?” i ell ens va dir que no, que ja s’havien imprès les 2000 còpies. S’hi observen alguns detalls a millorar, petits imperfectes, però no hi ha marxa enrere. Tot i això el podem considerar com a resultat satisfactori. Estem contents, i orgullosos! Tot i que és el primer cop que en Meet ha imprès un llibre, ho ha fet a un preu molt baix per tal d’ajudar-nos a fer possible el projecte, i també estem contents perquè ens ha mostrat les seves ganes d’aprendre. És difícil trobar una bona professionalitat en aquest país, però creiem en el canvi, i en donar oportunitats a aquells que volen millorar i créixer.

Així doncs, tot aquell que vulgui veure el resultat, i/o vulgui recolzar el projecte a través del llibre en paper i/o digital, fent difusió, organitzant xerrades, etc., us podeu posar en contacte amb mi o visitar la pàgina web:

http://www.iambecauseofyou.com

Moltíssimes gràcies per haver llegit fins aquí!

Mireu com té l’Amin la paret del menjador de casa seva, sembla que sigui una paret feta de llibres! El noi de l’americana és en Meet. Estem orgullosos de tu!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s